Зміни у вартості підключення GPON

Шановні абоненти!

У зв’язку з непередбачуваними обставинами, враховуючи постійні відключення світла, ми змушені внести зміни в наші умови підключення.

Ситуація з перебоями в енергопостачанні суттєво вплинула як на процес підключення нових абонентів, так і на процес зміни технології підключення (перехід на GPON).

По-перше, у десятки разів зросла кількість охочих перейти чи підключити оптику. У червні, фахівці контакт-центру щоденно фіксують понад сотні звернень.

По-друге, частина наших співробітників (в тому числі лінійно-кабельної служби, яка безпосередньо займається підключеннями) були мобілізовані або добровільно приєдналися до лав захисників України. Ми дуже пишаємося їхнім внеском!! Однак, ця ситуація додатково ускладнила наші операційні можливості.

І по-третє, ми щомісяця додаємо до покриття нашої GPON мережі близько сотень домогосподарств, щоб запропонувати можливість енергонезалежного підключення ще більшій кількості наших абонентів. Для забезпечення стабільності процесів підключення та обслуговування абонентів і мереж ми проводимо постійний набір нових співробітників, а також доводиться залучати сторонніх підрядників.

Всі ці фактори в сукупності призводять до суттєвого збільшення витрат. Тому, ми змушені підняти вартість підключення до 1000 гривень. А також, надавати послуги виключно за регулярною ціною. Ми розуміємо, що це може викликати певне незадоволення. Але запевняємо Вас, що цей крок є необхідним для забезпечення високої якості обслуговування та надійності нашої мережі.

Ми цінуємо ваше розуміння і підтримку у цей непростий час. Продовжуємо працювати над покращенням сервісу та шукаємо можливості для зниження вартості підключення у майбутньому.

Дякуємо за розуміння та довіру до нас.

З повагою,
Команда Happy net