ХепіНет працює в режимі 24/7

Шановні споживачі, вже 9-ту добу в Україні йде війна. За цей час, ХепіНетУа, максимально змінило підхід в роботі та основні свої стратегічні завдання. Команда працює в режимі 24/7 та робить усе можливе, щоб вчасно реагувати на проблеми. Зв’язок завжди був важливою частиною нашого життя, а зараз це одна з найважливіших складових нашої перемоги та виживання! Далі коротко про головне:

1. На сьогодні підключаємо бомбосховища та укриття до мережі інтернет. (окреме прохання до ОСББ та багатоквартирних будинків – якщо у ваші підвали також необхідний інтернет, ми готові підключити його безкоштовно. Від вас потрібен тільки Wi-Fi роутер. Напишіть листа або зателефонуйте нам)
2. Як всі помітили, Телеграм через свою популярність максимально тупить. Така ситуація по всім провайдерам, тому рекомендуємо користуватись і іншими мессенджерами.
3. Канали зв’язку сутєво навантажені – але з цією проблемою ми справляємся.
4. Що стосується підключення нових абонентів. Стараємся як можемо! Швидкість підключень впала, але ми про вас не забуваємо і обов’язково підключимо – зараз пріорітет на оборону. Надіємось на ваше розуміння.
5. ХепіНетУа максимально чим може допомагає нашим захисникам та волонтерам. Якщо вам щось потрібно і це в наших силах – звертайтесь до нас.

Наразі наші ресурси теж не безмежні: частина персоналу пішла на фронт чи в тероборону, багато завдань стратегічного значення, є трохи аварій які швидко усовуємо, потрібно робити ремонти, є регулярні платежі всім постачальникам, зарплати, паливо та інші витрати. Щиро просимо вас, до 07 березня, заплатити кошти за послуги Інтернет. Ці відносно невеликі 150-250грн дозволять нам вистояти та продовжити забезпечувати вас зв’язком. Всі канали оплати працюють. Десь по селам можлива проблема з терміналами оплати, але залишається оплата через інтернет. Також можна здійснити оплату в офісі який відкритий з 9:00 до 18:00. В індивідуальних випадках, ми зможемо перенести оплату на деякий час, але дуже просимо не зловживати цією можливістю. Дякуємо за розуміння, ми обов’язково переможемо!